Prachtige promo video voor het jonge racetalent Youri Verswijveren, kanshebber in de grootste raceklasse van Nederland.

 

7Lab maakt Mobiele Apps en Webapplicaties die de prestaties van uw bedrijf verbeteren. Graag wilde 7Lab voor hun website een korte bedrijfsfilm die hun boodschap duidelijk overbrengt.


Testimonials werken geweldig als referentie. Tevreden klanten die uw bedrijf aanbevelen in een persoonlijk video kunnen potentiële klanten over de spreekwoordelijke streep trekken.
Op 13 juni 2015 in theater Vleuterweide stond prijswinnend sportfotograaf Klaas Jan van der Weij op het podium met zijn Wielertheatershow. Dit alles in verband met de Tour de France start in Utrecht.

Ga mee op reis door het prachtige Marokko met de Holland Africa Tour. Vanuit de grote M.A.N. trucks zien we een schitterend afwisselend landschap aan ons voorbij trekken met hoge bergen, uitgestrekte vlaktes, woestijnen en vergezichten en hebben we ontmoetingen met de gastvrije en behulpzame bevolking van Marokko.

 

Vote Company BV is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in verkiezings-concepten. Ze organiseren verkiezingen in eigen beheer, in samenwerking met partners en voor opdrachtgevers.

DGMR Adviseurs: raadgevende ingenieurs voor bouw, industrie, infrastructuur, verkeer, ruimtelijke ordening en vergunningverlening. Een terugkerende klant met altijd uitdagende opdrachten.

Voor Zaamen in Haarlem ontwikkelde triple A visualz een bedrijfsfilm die "een dag bij Zaamen" weergeeft. In een monumentaal pand is er aan alles gedacht om bedrijven en Zzp-ers te voorzien van hoge kwaliteit flexwerk plekken.

triple A visualz filmt niet alleen met Nikon camera's, we mogen Nikon ook tot onze klanten rekenen.

Klik even verder om te zien wat wij in beeld mochten brengen voor Nikon.

5 Sectoren, 5 kernwaarden en 90 seconden om het te laten zien. De Imbema Groep is zeer enthousiast over hoe wij dat in beeld hebben gebracht.

Schooneman Design zorgt voor een inspirerende omgeving voor zakelijke ontmoetingen.

Wij raakten geïnspireerd door de tomeloze energie  van Schooneman Design.

 

-----------------------------------------------------------Klik op de logo's om de video's te bekijken-----------------------------------------------------------